Név:"Tejbár" sörbár
Cím:
Budapest
VII. ker., Károly krt. 17-19.
Nyitvatartás:
0-24
Csapolt:
Dreher 380 Ft
Helyiség, kat.:
Falambériás, nagy üvegablakos hely, kilátással a 47/49-es villamos végállomására. Bárszékről bámulom az utca népét, mások a pulton könyökölnek. Tipikus hörpintő a hely.
Törzsközönség:Idős kocsmatöltelékek, van egy igazi szörny is köztük, olyan fejjel, ami bármiféle ellenkampánynál beválna elrettentésképp.
Beeső, normális fejű ember is akad egy-kettő.

A csapos épp beszélgetett a törzsvendégekkel, és kiderült, hogy másnap szigorlatozik különféle webprogramozási ismeretekből. Erősen meglepődtem, mert nem épp egy fősulis fiúcskáról van szó, szóval ránézésre nem gondoltam volna, de drukkolok neki nagyon!
Kiegészítők:nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
ebből a WC-ből inkább kifordultam a szagok miatt
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr26560024

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tejbár sörbár 2010.11.04. 11:45:37

Helyszín: 1075 Bp., Károly krt. 17-19. Látogatás: 2010. szeptember 1. 21:45-22:40 > Gödörbe menet, Gödörből jövet, vagy akár Gödör helyett is tökéletes választás lehet alapozásra, ép...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása