Sörjárőr 2008.07.14. 14:02

nóném Borozó

Név:nóném Borozó
Cím:
Budapest
XIV. ker., Thököly út 95., szinte a Hungáriánál
Nyitvatartás:
06-19:30
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 220 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt., két helyiséges alagsori pince. Az égvilágon semmi különös nincs benne, kissé lepukkant az egész, de sokkal fontosabb, hogy kik ülnek be ide.
Törzsközönség:Nem semmi figurák, láthatóan összeszokott csapat. Kis idő múlva már hangosan röhögtem együtt a csapossal és a többiekkel egy fickón: Sztíven, aki már amikor lementem, tripla decibellel osztotta az észt. Egyfolytában keménykedett, bár megvolt már kb. 55 éves, ősz hajú, szemüveges fazon. Mondjuk be kell valljam, izmosabb volt sok más korabélinél, ilyen vékony, szálkás izomzatú, bruszli típusú ember. Az arca simán lehetett volna egy segítőkész könyvtárosé, ha nincs annyira benyomva így déli fél kettőkor. Szóval minduntalan arra terelte a szót, hogy mindenki más gyáva, de ő kemény, és hogy kiket fog élete végéig kergetni, meg nem állva, sohase megpihenve, aztán jól eltángálni. Mindenki elégedetten röhécselt, hogy Sztív ismét hozza a formáját, aztán a fickó a nőkre terelte a beszélgetést. Hogy egy másik faszi nője beteg, viszont az övé meg mennyire jó.
No, ekkor kezdett Sztív csillaga zuhanórepülésbe. A csapos megemlítette, hogy hősünket először is nemrég hagyta ott az említett nő, ha már elfeledkezett volna róla - Sztív erre pár másodpercre komor ábrázatot öltött -, másrészt, hogy amikor még meg is volt... Szóval Sztívnek egyszer klotyóról visszajövet volt egy önfényezési kísérlete - "Na most mondd meg a fiúknak, hogy milyen a farkam!!!" -, ami enyhén szólva is csúfosan dugába dőlt, mert a nő azt válaszolta halkan, szerényen, hogy "Hát, büdös."
A kocsma harsogott a röhögéstől, mire Sztív némi komolytalan kötekedéssel próbálta továbblendíteni az eseményeket. Erre valaki kitalálta, hogy Sztív neve legyen ezentúl Büdöske, s valóban, néhányan el is kezdték így szólongatni. Neki persze nem tetszett a dolog, gyávázott és osztott mindenkit, aki röhögött. Aztán a csapos még azt is megemlítette, hogy ha még egyszer szerez magának nőt, jobb lenne, ha nem adná neki az asztal alatt a kezébe a farkát, mint a múltkor, mert ez bizony simán látszik, és egyeseket zavar.
Röhögésorkán. Sztív innentől poénkodással próbálta védeni az egyre inkább rogyadozó imázsát, és bennem akkor dőlt össze minden, amikor a haverja csaja is előkerült: min. 60 éves, ősz hajú mami cicanadrágban, akire - mint az diszkrét harsogásából kiderült - Sztív csak azért nem hajtott rá, mert a haverjának a nője....... Kész.....
Szóval vidám hely, rég nevettem ennyit.
Kiegészítők:zenegép, játékgép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elég rotty
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: xiv.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr22567603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brown46 2009.10.28. 08:50:30

Steve továbbra is idejár, igaz a hely felújítás után megváltozott , már nem büdös, viszont hatalmas italválasztéka ellenére nagyon olcsó, "elég jó" házisör 165,- ft/korsó, fehérbor 35,-ft/dl van tokajibor is az 60,- ft/dl, Borsodi Világos üveges sör 210,- ft,

Sörjárőr 2009.11.07. 17:23:10

Mindenképp benézek a közeljövőben! Minap elnéztem a Két Barát Borozóba is, szóval lassan, de törlesztem a visszanézési kötelezettségeimet is.
süti beállítások módosítása