Név:Gritto Söröző
Cím:
Budapest
XIV. ker., Thököly út 51.
Nyitvatartás:
H-P: 06-22
Sz: 07-24
V: 16-22
Csapolt:
Holsten 325 Ft
Helyiség, kat.:
Gondolom a lehetőségek adottak, és ahhoz képest rendben van tartva ez a pincekocsma, sőt, némi dekorációra is futotta, otthonossá téve ezzel bizonyos szinten. Két helyiség.
Törzsközönség:Az egyik helyiségben cigányok esznek, a másikban meg épp a cigányokról mesélnek mindenféle történeteket. Hát van pár dicsérő példa is, de a legtöbb elég negatív. Mágnessel a zsebben járó vajdafi, aki ezzel állapítja meg, mi a lopásra érdemes alumínium; aztán a szántásban húzódó sínnyomokat követő rendőrök, akik a traktorral elvontatott síneket egy hosszú cigánytelken találták meg; a milliomos cigány, aki sajnálja a pénzt a hólapátra, és inkább egy lopott úttáblával túrja a havat a garázs előtt... szóval sok történet előkerül.
A szomszédban semmi háborgás, valószínűleg tudják ők is, mi igaz ebből.
Kiegészítők:TV, játékgép, csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: sajna kimaradt
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr67568989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása