Név:Szimpla Kertmozi
Cím:
Budapest
VII. ker., Kazinczy utca 14.
Nyitvatartás:
12-03/04
Csapolt:
Dreher 430 Ft
Dreher barna 430 Ft, és jó is
Pilsner 500 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy igen jó hely, annak ellenére, azaz inkább azért is, mert lepukkant lakóházak határolják. Ha címkéket kéne keresni - és hát kell -, akkor a romkocsma, alter/underground, retró, szocreál stb. jöhet szóba. Itt mindig kiválóan éreztem magam, Van egy csomó hely, fedett és fedetlen egyaránt, változatos ülőalkalmatosságokkal - pl. malomtábás asztalok - és hangulatos belsővel. Nem csoda, hogy külföldről direkt az ilyenekért is járnak ide. Van két pult, hogy el tudja látni azt a sok embert, mert ide azért nem kevesen járnak. Élményszámba megy beülni ide, nézni a népet, a vakolatlan falakat, az ütött kopott tárgyakat, iddogálni, beszélgetni.
Közben meg szól a rétegzene, besorolni nem tudom, nem az én szakterületem, de rendben van és illik ide.
Törzsközönség:fiatalok, főleg az értelmiségi/alter fajtából, sok a külföldi is, teljesen rendben van a hangulat
2009. VIII. kieg.:
Három srác beszélget, az egyik tipikus kapocs szerepben, mert a másik kettő nem ismeri egymást. Az egyik már túlitta magát és nyegle, idegesítően paskolja annak az arcát, akihez beszél, annak meg nem tetszik. A vége az, hogy még ő van megsértődve, és a földhöz vágja a korsót, a sör fröccsen, a szilánkok szanaszét repülnek. A kapocs meg nyugtatgat, békítget, aztán gyorsan elhúznak, miután a szenvedő alany kitörölgeti az arcából, ami ráfröccsent. Na, ezt nevezik kirívó esetnek, meg is lepődtem, hogy itt történik ilyesmi, mert amúgy mindig béke van. Mondjuk ez se volt komoly, csak meglepett, mert épp mellettük álltam.
Kiegészítők:3 csocsó, wifi, mozi, koncertek, kiállítás, biciklitároló
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: összeragasztgatva, -firkálva, de pont így jó
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
4
Időszak:2007. július

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr61570743

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szimpla kert 2010.11.03. 15:22:35

Helyszín: 1075 Bp., Kazinczy u. 14. Látogatás: 2009. október 28. 18:10-19:00 > Itt tanulják a semmittevést, stírölik a táncoló fekete körömlakkos csajokat. Adatlap Elérhetőség: - We...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása