Név:Barátok Borozó
Cím:
Budapest
VI. ker., Vörösmarty utca 60.
Nyitvatartás:
H-P: 07-20
Sz: 08-20
V: zárva
Csapolt:
Dreher 330 Ft
Helyiség, kat.:
III. osztályú hely. Régen a csapos szerint nem volt meg a mostani besorolási rendszer, ő maga sorolta be a helyet ebbe a kategóriába. Nem is állított valótlant. Négyszemélyes boxok, könyöklők a falon.
Egy szokásos pincekocsma.
Törzsközönség:munkások, normális, középkorú emberek
Kiegészítők:TV, játékgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
Kialakult egy kis beszélgetés a csapossal, abból kifolyólag, hogy csapoltat kértem, és azzal indokoltam, hogy az üvegesben van tartósító, és attól jobban berúgok, mint a csapolttól. Először nem hitte, mert annak idején sörgyárban dolgozott, és akkor még csak a szén-dioxidos nyomás meg a hőkezelés védte a sört, de aztán lekapott egy üveget, elolvasta a címkét, és elismerte, hogy manapság már más a helyzet. Mesélt a háború utáni, pasztörizálatlan Kőbányairól, meg hogy a gyárban a malátás medence habjában haladó vonalról lehetett tudni, hogy ott úszik a patkány. Volt is erre egy emberük egy szigonnyal, aki mindig sikeresen eltrafálta a hívatlan vendéget, és a csorgó vérű cafatot kihajította oldalra. Nem zavart ez senkit, azt mondták, ez adja a sör ízét. Aztán volt, aki szerint ma is patkányos a sör, a csapos szerint ma ehhez már túl zárt a folyamat.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr73578276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása