Név:Siesta Net & Café
Cím:
Budapest
VI. ker., Izabella utca 85.
Nyitvatartás:
12-24, de kiszolgálás csak 23:30-ig
Csapolt:
Heineken 490 Ft
Helyiség, kat.:
Ez is csak egy kiskocsma, csak nettel. Mondjuk igazi zug, a szó jó értelmében, szóval szimpatikus a hely. Sose voltam még netcaféban amúgy, itt úgy van, hogy van egy privát szoba pár géppel, meg mások által is látható monitorosból is egy pár - ja, még a jó régi kockamonitorok foglalják a helyet -, és van egy gép a biliárdszobában is. Kis lépcső vezet a katedrájához, egész jó. Szóval ez egy kicsit kesze-kusza, de kedves hely, jöjj le ide egyszer.
TV szól.
Törzsközönség:fiatalok, középkorúak

Egy fiatal nő épp a becsődölt kapcsolatait elemzi a csaposnőnek, van belőle pár, sorolja az okokat, ha odafigyelnék, biztosan sok érdekeset megtudnék a női lélekről, de most meleg van, a sör sokkal jobban érdekel. Amúgy nem csúnya, de az arcáról lerí, hogy ideges típus - vagy csak most az?
Kiegészítők:TV, biliárd, no meg internet! - bár manapság már rakás helyen van wifi, mondjuk oda laptop is kell, ide meg nem
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy

Van mellette, ugyanazen házszám alatt egy "Bárcsak: bár, csak nőknek" nevű hely is, H-Sze: 16-24, Cs-Sz: 16-02, V: zárva. No, innen kijött egy nő, nem valami dekoratív, kérdezem tőle, "Ide tényleg csak nők jöhetnek?", mire kissé hetykén, kihívóan lökte oda, hogy "Igen!". Utánanéztem, és gyanúm beigazolódott, ez egy leszbi bár, szóval akit ez érdekel, és nőnemű is, az most már tudja, hogy van egy ilyen: www.barcsakbar.hu
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr3580212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása