Név:Sandokan Lisboa Soling Bar
Cím:
Budapest
VI. ker., Ó utca, Hajós utca sarok
Nyitvatartás:
H-P: 12-02
Sz-V: 16-02 (a kiírás szerint 14-, de az hibás)
Csapolt:
Foster's 480 Ft, finom
San Miguel 480 Ft
Helyiség, kat.:
Kezdjük azzal, hogy van elég hely, mert van terasz és galéria is. Utóbbi két részre van osztva, kisasztalok, kanapék és puffszerű ülések, teljesen rendben van. A színeket is jól válogatták össze, bézs és barna, odalent ehhez még a csempék fehérje is csatlakozik, meg egyéb hatások, amiből első látásra talán nem is lehetne olyan jót kihozni, de a belsőépítész tehetséges ember lehet, mert sikerült egy tényleg szimpatikus belsőt kreálnia.
Lent bőrborítású asztalok, van egy 9-10, de a szabad oldallal akár 13 ember számára is elég asztal, meg magasasztalok és persze a pult, mindegyiknél bárszékek. Hajópadló és kő, csempe, festés, képkeretes tükrök, mindez így együtt nagyon tetszik. Meg hát a sör is, ugye. És persze ne feledkezzünk meg a maláj tigris poszteréről sem, Sandokan örökké élni fog, legalábbis ebben a soling bar-ban, ami, mint megtudtam, talponállót jelent.
A zene AC/DC, Guns 'n Roses, Bryan Adams volt, amíg ott voltam.
Törzsközönség:külföldiek, kulturált emberek
Kiegészítők:nyerőgép, esténként DJ is előfordul
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. augusztus

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr73590772

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sandokan Lisboa Solingbar 2010.11.03. 15:24:02

Helyszín: 1065 Bp., Hajós u. 23. Látogatás: 2009. november 4. 18:20-22:00 > Hány korombéli kamasz nőtt fel Michelle Wild kisasszony filmjein? Közönségtalálkozó! Adatlap Elérhetőség:...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása