Név:Dödi Büfé Falatozó
Cím:
Budapest
XIII. ker., Szabolcs utca 1.
Nyitvatartás:
H-P: 05-19
Sz: 06-13
V: 06-12
Csapolt:
csak üvegesek
Arany Ászok 210 Ft
Helyiség, kat.:
Hát a csapos néni mackónadrágban jön elő, igazolódni látszanak a kinti sejtelmeim, hogy ezt a helyet nem szabad kihagyni. Igazi ork kocsmába tévedtem. Négy műanyag terítős asztal az egész, az egyiken - el se hiszem - egy kerti törpe.
Barna a hely, falambéria, kisrezsó. Foltos, lepattogzott fal, füst, a plafonról légypapír lóg. Egy idő után rájövök, hogy az utcáról dolgozó légcserélő azért forog ilyen lassan, mert csak a szél forgatja. Neonfény.
Fos egy hely, de van hangulata.
Törzsközönség:Életvidám etnikum, hullaszerű fehér mami, melósok. Nők is vannak, meg totál szakadt alkesz faszik, de a férfiak még valamivel biztatóbb külsővel rendelkeznek, mint az asszonyok.
A hullaszerű, szintén mackónadrágos mami mint egy bútor, úgy be van épülve a helyére, rendesen meg is lepődök, amikor odapillantva látom, hogy felállt és épp megy a következő fröccsért. Igazi zombi, ha jobban belegondolok, ijesztő. De ha csak jobban megnézem, akkor is. Arról érdeklődik, hogy "Lacika, tudsz bánni a tikszóval? Gurigában van." Vajon miről beszélhet? Aztán elkezd valami gyógyszerről zagyválni, és úgy fordul, hogy látszanak szétvert zongora billentyűzetére emlékeztető fogai is. Na tűnés innen.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: itt elmegy, ide minek jobbat?..
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. augusztus

2 komment

Címkék: xiii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr94593974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bajuszur 2010.08.02. 20:43:49

tikszó - nem tyúkszó, hanem a Cellux nevű ragasztószalag régiesen
pontosabban Tixo
süti beállítások módosítása