Név:Jäger Söröző Kisvendéglő (Gazsi, Báthory kocsma)
Cím:
Salgótarján
Zrínyi Miklós út 1., a Füleki út szélén
Nyitvatartás:
08-22
Csapolt:
Soproni 185 Ft
Helyiség, kat.:
Először a kétszintes kiülős részt pillantja meg a betérő vendég. A földszinti részen hangulatos körasztalok vannak, olyanok, mint egy hiányos dongázatú hordóba szabott asztal. Aztán van egy hatszemélyes pad, meg egy hosszabb, ahol akár tucatnyian is elférnek. A hússütő - amit szoktak is használni - szintén ezen a szinten található található, de ez igazából már a felső részhez tartozik, ahol műanyag kerti bútor az ülőgarnitúra. A kert emelkedik, azért van ez a rész feljebb. Borostyános fatörzsek, fű, szóval van elég zöld, és a forgalom bűze se érződik, a kerítésre szerelt dekoráció pedig a zaját is leárnyékolja.
Ez a kocsma is egy családi ház alját foglalja el, és fel is újították. Régen, amikor törzshelyünkké vált, még elég lepukkant állapotban volt, most meg egész pofás, kívül-belül kő és fa. Bár nekem a régi nőtt a szívemhez, ide mindig szívesen ülök be, szerencsére nem hátrányára változott. Ez a kedvenc kocsmám itt, sok élmény fűz hozzá.
Törzsközönség:Ide csendes alkeszok, nem bunkó fiatalok, jókat beszélgető idősek járnak, régen is próbálták kiszűrni innen a tahókat, remélem, ez most is így van. Van itt egy törzsvendégi kör, annak pedig egy olyan figurája, aki szinte mindig itt van, alig tudok bejönni úgy ide, hogy ne lássam. Még a tévébe is bekerült egyszer, ahogy ül itt a kocsmában.
Na, ő most nem volt bent. Remélem, él még!
Kiegészítők:zenegép, TV, nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. augusztus

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr82595691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása