Sörjárőr 2008.08.06. 08:35

Grinzingi

Név:Grinzingi
Cím:
Budapest
V. ker., Veres Pálné utca 10.
Nyitvatartás:
utcaszint/pince:
H-Sz: 09/15-01
V: 15-23/zárva
Csapolt:
Gösser 490 Ft
Helyiség, kat.:
Tetszik a hely, főleg a pinceszint, nem először vagyok már itt lent. Két fő helyiség alkotja, az egyik nemdohányzó, vannak ventik is. Barna a hely, jó kis kopott székek, falipadok, el lehet férni, több társaság is elvan egymás mellett. Jófajta régitéglás falak, hordók, szőlővenyigék. Lámpák adnak kellemesen elég fényt. Rendes borozó hangulat, idelent is van pult.
A fenti rész se rossz - pl. kocsikerék a falon -, két részre osztott szint, ezen kell keresztülvágni, hogy lejussunk a hely lényegéhez.
Ide bármikor szívesen jövök.
Törzsközönség:Fiatalok, főleg diákság, s bár az öltönyösebb fajtából több van, mint az olyanokból, amilyen én is voltam, azért akadnak szimpatikus arcok.

Egy srác, aki itt volt csapos, mesélte, hogy azért ide is bejut pár sötét figura, egy arab fizetés helyett inkább csapostársa nyakához tartotta a kést, miközben a másik kezével félig kirántotta a pult mögül...
Szóval, bár nekem békésnek tűnik, azért sosem árt körülnézni.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: kb. rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. szeptember

Szólj hozzá!

Címkék: v.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr65602991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása