Név:Csendes Eszpresszó
Cím:
Budapest
IX. ker., Lenhossék utca 22., Balázs Béla utca 23. sarok
Nyitvatartás:
06-21
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 200 Ft
Helyiség, kat.:
Barna hely, nyolc kis asztallal. Inkább a bor megy itt. Ilyen helyre inkább csak télen tér be az ember, a hideg elől menekülve, pedig van műsor...
Törzsközönség:Bukott, játékgépező lelkek, munkások, letörten kuporgók, kilátástalanság és vidámság egy helyen.
Egy cigány fickó egyre idegesebb a nyerőgépre, mert órák óta egyfolytában veszít. Szar ügy. Üti a gépet rendesen, szájából válogatott jókívánságok röpködnek. A nője se veszi észre, mikor kéne csendben maradni: "Mégint elbasztad?" A faszi ráüt egy nagyot a gépre és kimennek. Az utcán fröcsögi el a haverjainak bánatát: pár óra alatt 300000 Ft-ot sikerült kidobnia az ablakon. Két órája veszít egyhuzamban, de azért visszajön játszani. Mint kiderült, az apósa előző nap belepakolt százezret, azt jött visszanyerni. Szerintük rossz a gép, szerintem meg nem normális, amit ez művel. A kocsma a három kiló ügyét tárgyalja, meg hogy max. 60000-et lehet egy nagy nyeréssel elvinni, ezért a 3+1 kiló már visszanyerhetetlen. Viszont mostanra sok pénz gyűlt össze a gépben... úgyhogy jön is a következő versenyző.
Én meg megyek, mert ezt még nézni is rossz.
Kiegészítők:nyerőgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: max. elmegy kategória
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr65605330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása