Sörjárőr 2008.08.14. 11:29

Clock Café

Név:Clock Café
Cím:
Budapest
XII. ker., Nagyenyed utca 5.
Nyitvatartás:
H-P: 12-24/01
Sz: 14-24/01
V: zárva
Csapolt:
Dreher 480 Ft
Pilsner 590 Ft
Guiness 990 Ft
Helyiség, kat.:
Ez valójában egy pub. Jó sok órát használtak fel a dekorációhoz - és töltöttek el vele, hehe :) -, de ízlésesen sikerült elrendezni az egyes darabokat. Vitrinekben, falakon, mindenhol, még a képek is órákat ábrázolnak. Na itt aztán nem az van, mint a bevásárlóközpontokban, hogy egy darab órát nem látsz, hogy minél több időt tölts pénzköltéssel. Hat világváros óraállásai - a helyi idő is - láthatóak a pultnál.
Ettől függetlenül is igen tetszetős a hely, téglafalak, szép fafelületek, hosszú pult bárszékekkel, kellemes, barnás-vöröses színhatás. Mindenképpen megéri beülni ide, akik pedig ideszoknak, azok számára van egy tizenhat fiókos széfszekrényük is, szóval a törzsvendégek itt tárolhatják a dolgaikat.
Nem nagy hely, de nagyon jó, kisebb-nagyobb asztalokkal, társaságoknak is tökéletes.
Fogok még itt sörözni.
Törzsközönség:normálisabb emberek
Kiegészítők:plazmaTV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2007. október

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr51615512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása