Név:Greguss Borpince
Cím:
Budapest
XII. ker., Greguss utca 3.
Nyitvatartás:
H-P: 08-21
Sz-V: 10-21
Csapolt:
csak üvegesek
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
Kis hely, de rendes, tiszta. Hét kisebb asztal, két nagyobb pad, egy magasasztal. Vörös tégla és falambériás falak, világos plafon. Közép-világosbarna, lakkozott alapszín. Klasszikus borozómintával - három kör egymásba metszően összetolva - átmart támlájú székek. Lóhere vagy sokkal inkább háromszemű szőlőfürt? Bár a szentháromságnak is van ilyen szimbóluma.
Csend, nyugi, csak a beszélgetések hallatszanak. Ritka az ilyen, mindenhol rádió szól manapság. Persze általánosan is igaz, hogy a rendes borozók a legnyugodtabb helyek a kocsmák között.
Miniventi.
Törzsközönség:Főleg az idősödő, idős korosztály. Vannak rutinból bejárók, csak felhajtják, aztán mennek tovább, de vannak beszélgető emberek is.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2007. október

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr87615530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása