Név:Dióhéj Söröző
Cím:
Budapest
VIII. ker., Diószeghy Sámuel utca 14.
Nyitvatartás:
09-20, de a hónap vége felé, ahogy fogy az emberek pénze, inkább csak 19 óráig
Csapolt:
Arany Ászok 220 Ft, de elfogyott, így az üveges:
Arany Ászok 235 Ft, de csak pincehűvös, pedig a hűtőből van
Helyiség, kat.:
Barna hely, hat darab négy-hatszemélyes csempetetejű pad, a támláik szeparálják őket. Demizsonfonatos lámpabúrák. A füst ellen csak az ajtót nyitják ki, maga a hely amúgy nem olyan rossz.
TV szól.
Törzsközönség:Lokál rezidensek, de nem néznek ki olyan rosszul. Ismerik egymást, még azt is tudják, ki mikor ment vásárolni, azt meg főleg, hogy kinek mennyi a nyugdíja. Egy nagy, középkorú/idős család ez, hogy boldogok-e, azt nem tudom, de jó sokat röhögnek, s velük én is. Van köztük egy faszi, direkt hangosan löki a poénjait, és pillantgat, hogy nevetek-e. Hát ezen akkor is röhögnék, ha máson nem... Azért később lehet, hogy keményebb figurák is összejönnek itt, már most is van pár kevésbé szelíd arc, pedig még csak délután van.
A kocsma előtt egy fasziról beszélnek, ő lehet a helyi Casanova: "Ennek a gyereknek csak hokiznia lenne szabad, állandóan felcsinál valakit."
Kiegészítők:zenegép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: nem írtam le, de ha jól emlékszem, nem volt különösebb gond
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak:2007. november

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr65622918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása