Név: Zöld Kancsó Söröző
Cím:
Budapest
XIV. ker., Kerepesi út 80.,
Örs Vezér tér 1. sarok
Nyitvatartás:
H-P: 11-23
Sz-V: 11-22 
Csapolt:
Arany Ászok 260 Ft
Dreher 320 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat., teljesen jó kis hely. Szépen meg van csinálva, igazi sörös dekoráció van: 5 literes pléhhordó, komoly korsó-, pohárgyűjtemény, söralátéttablók, pár kupak is van, meg a lassan elmaradhatatlannak számító retrócégérek. Barna faburkolat, ízléses sárga falak és zöldes kő. Jó lámpák, boxok, tucatnyi asztal, és könyöklők is vannak. Csapatok is elférnek, jó a kialakítása. Van egy ősi szénsav-tűzoltó készülék, fa testtel. Két helyiség amúgy, ahol a pult van meg egy asztal, és van a nagyobbik, ahol ülök, itt amúgy némiképp rockos a légkör, de talán csak az éppen szóló zene és a jelenlévő vendégek miatt.
Vannak ventillátorok, és zene szól.
Egyébként ki lehet ülni, ha épp ahhoz van kedved.
Törzsközönség: Főleg fiatalok, a szimpatikus fajtából, aztán van egy néni, pakolja bele a pénzt a nyerőgépbe. Egy tőlem kicsit idősebb fickó Lordot csal elő a zenegépből, "...városok, országút pora..." Igen, ez a Vándor.
Kiegészítők: nyerőgépek, zenegép, biliárd, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2007. november

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr60623127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zöld kancsó söröző 2011.01.04. 13:45:35

Helyszín: 1148 Bp., Kerepesi út 80. (Örs vezér tér) Látogatás: 2010. november 27. 20:40-23:10 > Ganxsta Zolee, Ogli G és Ossián. Ilyen erős példákat tudnék hozni a fősodorban hallott...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajtömeg 2010.07.13. 10:03:17

Az árok teljesen barátiak,régen mégis utáltam ezt a helyet a kiszolgálás miatt,mert valami elképesztően bunkók voltak!
Mióta azonban lecserélték a pincérlányokat tök jó hely lett,mindig gyorsak,kedvesek, szóval csak gratulálni tudok a tulajnak,remélem megtartja őket :)

fehérzorro 2011.11.25. 22:17:21

Sajnos újra elég rossz modorú pincéreket vettek fel, újra csak egy kocsma lett,ahol "ülj le a piáddal és igyál" a hozzáállás.
Úgy látszik a normális embereket ilyen helyeken nem szeretik.

szeszkazán 2012.03.08. 22:29:00

A péntek és szombat esti bulizók melegítőhelye, iszonyat tömeg és füst, mindenki igyekszik készre inni magát:)Jó hangulatú hely pörgéssel.A csaposcsajnak mikor milyen kedve van vagy te hogy adod elő magad.
süti beállítások módosítása