Név: Nothin' but the Blues
Blues Pub
Cím:
Budapest
VIII. ker., Krúdy utca 6.
Nyitvatartás:
H-P: 12-02
Sz: 17-02
V: zárva
Csapolt:
Dreher 380 Ft
Pilsner 480 Ft
Helyiség, kat.:
Közepes méretű hely. A falon Blues Brothers, néger orcák, stb. ideillő falfestés. Ford Fairlane is eszembe jut, és hát nem véletlenül, mert épp azt a bizonyos szám megy: "...but I ain't got You"
Nem tudom, megy-e a TV, de a blues az szól. Szerencsére nem viszik túlzásba a világítást, teljesen jó. Kötéltekercsekkel felturbózott faoszlopok, meg van pár levelet mintázó, vastámlájú szék is. A tucatot azért nem éri el a főleg négyszemélyes asztalok száma.
Kimondottan tetszik a belső, a plafon tele csövekkel, középen kemence, talán ez is belesegít, hogy számomra is elfogadhatóan meghitt ez a vörös/barna alapszínű kocsma.
Törzsközönség: Normál/sznoböltözetű arcok, de a beszédfoszlányok alapján munka után ugrottak be: az más, akkor fel vannak mentve ruházkodásból.
Kiegészítők: TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2007. december

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr40645090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása