Név: Guriga Söröző
Cím:
Budapest
XIX. ker., Fő utca 47.
Nyitvatartás:
07-22
Csapolt:
Dreher 290 Ft
Arany Ászok 250 Ft, ez amúgy most épp kifogyott
Helyiség, kat.:
Mutatós fa berendezés és falborítás, még a radiátorok is fa mögé kerülnek. Szép téglapult támlás, fa bárszékekkel. Van egy egészen rendes utcakép felette. Amúgy meg képecskék sora a tejeskávészín falon, meg üveg- és porcelán korsók, zöld szódás- és borosüvegek. Hat asztal, egy magasasztal meg könyöklő. Ha egy kicsit "beódonul" a berendezés, még jobban fog kinézni, most még érződik rajta, hogy új. Az ablakokban virágok. Fali-, plafon- és bárpult lámpák, hajópadló. A barna és a zöld az uralkodó. Kicsit füstös.
Rádió szól.
Tetszik nekem ez a hely, az utcafront is jól néz ki.
Törzsközönség: Normális emberek, meg gépezők. Nagy kártyások is ülnek itt, az egyik tolókocsis féllábú némi kis vita miatt felpattan, nadrágba csomagolt csonkja félig az asztallapon - így stabil. Aztán helyreáll a talán csak színleg felborult nyugalom.
Kiegészítők: nyerőgép, sakkasztal, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben, a piszoárnál hamus is van
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. január-március

2 komment

Címkék: xix.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr85648195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása