Név: Mister Borozó Söröző
Cím:
Budapest
XIX. ker., Báthory utca 4.
Nyitvatartás:
09-22
Csapolt:
Arany Ászok 220 Ft, a csap eléggé szarakodik, de a sör se jobb
Helyiség, kat.:
Ez a Mister nem a Mister lánc tagja, ahogy a csapoltból is látszik. Három asztal, két bárszék, rekeszek, fenyőlambéria, szürke kő, sárga fal, IV. osztály.
TV szól.
Törzsközönség: Helyiek, részben öregek. Van, aki itt tölti a szabiját, meg van egy fiatal nő, aki kivett egy napot, de otthon nem mondta meg, és most itt ül. Van gyereke, de most apuval van.
Egy másik vendég az egyetemista gyerekeiről beszél, az egyik srác zenél, a másik rajzol, büszke rájuk.
Egyébként a jogász szakmáról vitatkoznak, egyik szerint segg, a másik szerint ész kell hozzá. Szerintem mindkettő, de inkább csendben maradok, jobb őket hallgatni. A fickó bölcsész, a csajszi közgázos volt. És most itt ülünk ebben a lepukkant kocsmában :) A többiek csendben bámulnak rájuk. A folyamatosan sms-ező, egyébként csinos lányról kiderül, hogy vega, mire a fickó ecsetelni kezdi neki a lesipecsenye előnyeit. Nézed, ahogy készül a hús, közben meg iszod a bort. A nő erre elmeséli, hogy a melóhelyén mindenki hányásig beteg, de bemennek, mert félnek a kirúgástól. Ő meg inkább itt van :) Ma nincs kedve, és nem csak a munkához, de a betegszabihoz is joga van. Ekkor belép egy kulturált kinézetű mama, rögtön töménnyel kezd.
Nagyrészt ismerik egymást, ez egy ilyen kocsmacsalád. Jó kis szocreál hétköznapokkal.
Kiegészítők: TV, nyerőgép, zenegép, minidarts a WC-ajtón
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: koedukált, elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. január-március

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr4648072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása