Név: Cafe Droszt Tulipán Eszpresszo
Cím:
Budapest
V. ker., Nádor utca 34.
Nyitvatartás:
0-24
Csapolt:
Dreher 380 Ft
Pilsner 420 Ft
Helyiség, kat.:
Igen remek kis hely, éjjel-nappal menedék, normál árak. Jóféle fafelületek: padló lambéria. Az emberben felötlik még az ülőgarnitúra szó is, pedig az aztán ritkán. Szép, antiksárga fal, zegzugos kialakítás. Két galéria is van, a ksebb három, a nagyobb hat asztallal, meg ki is lehet ülni elé. Lent tíz, kint nyolc asztal van.
Képekben gazdag dekoráció, de nemcsak ebből áll, tényleg jól van megcsinálva, meg aztán kibukik a rendszámtábla fétis is. Van benne retro meg egy kis Amerika.
Szóval tényleg kellemes környezet, hosszú a pult is, bárszékekkel, és kellemes félhomály van, nappal is kellenek a lámpák. Nagy-közepes hely, társaságok is le tudnak telepedni.
Zenerádió szól.
Törzsközönség: Normális, kulturált emberek, a fiataloktól az öregekig, így délben.
Kiegészítők: nyilvános telefon, sokféle nyerőgép, de nem zajos
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: ez is rendben van
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. április

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr60682559

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Café droszt Tulipán eszpresszó 2010.11.04. 11:29:42

Helyszín: 1051 Bp., Nádor u. 34. Látogatás: 2010. július 7. 17:50-20:15 > Hallom kagylócskái siklását az ártatlan éjszakában, kiabálva változásért vagy csak egy szürke estéért, mikor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása