Név: Trafford Kávézó
Cím:
Budapest
XI. ker., Kemenes utca 4.
www.trafford.eoldal.hu
Nyitvatartás:
H-P: 09-22
Sz-V: 14-22
Csapolt:
Staropramen 420 Ft, finom
Borsodi 320 Ft
Helyiség, kat.:
Kis-közepes méretű, szimpatikus alagsori pince. Bár kávézó, azért lejöttem le ide, mert az extrák és a híre inkább jó kis drukkerkocsmát sejtet. Vannak is csapatsálak a falon, de ez a beütés nem olyan erős.
Fapadló parkettás elrendezésben, téglapult, és a falban is vannak téglabetétek. A fal színe meg nyilván tejeskávé-halványbarna. Nyolc asztal, kettőtől a nyolcszemélyesig, fából vannak, ahogy a székek is. Falmelletti padok, fotel plusz kanapé is van. Kis természet- és más színes fotók a falon.
Törzsközönség: Most éppen fiatal, középkorú emberek, a szolídabb, halkabb fajtából. Sportesemény idején gondolom felbolydul azért némileg a kas, de most nyugis péntek délutánt fogtam ki.
Egyetemisták gyakran járnak ide, meg a honlapjuk szerint szurkolók, sportolók is.
Kiegészítők: wifi, 2 TV, csocsó, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: természetesen rendben, mégiscsak egy kávézóról van szó
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. április


Trafford Kávézó nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr96700880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása