Név: Pingvin Söröző
Cím:
Budapest
XI. ker., Bocskai út 33.
Nyitvatartás:
H-Cs: 08-11
P: 08-24
Sz: 09-24
V: 09-11
Csapolt:
Dreher 430 Ft, jó, mert tényleg Dreher
Dreher bak 480 Ft
Pilsner 480 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt., közepes méretű hely, előtte tíz négyszemélyes asztal sorakozik. Odabent parafa lambéria, tetszetős tapéta, könyöklők, három talponállós magasasztal, öt hatszemélyes egyszerű, valamint három négy- és egy kétszemélyes kisasztal. Ezek és a székek kárpitja, meg a függönyök is barnák, sötétbézs színűek, a kő szürkésbarna, a plafon pedig tejeskávé.
Már a neve is vicces, ha az ember elmondhatja magáról, hogy hülyére itta magát a Pingvinben, az pl. elég jól hangzik. Van Gogh, Dali és hasonló reprók, ez külön szimpatikus. Kis lámpák is vannak a falon.
A pontszámmal gondban vagyok, lehet, hogy hármat is érdemel... de hosszas gondolkodás után egyelőre maradok a kettőnél. Majd egyszer elnézek még ide, hogy pontosabb képet kapjak.
Törzsközönség: Normális külsejű fiatalok, középkorúak így délelőtt.
Basszus, böfögtem egy rohadt hangosat, vöröslik is a fejem, azt hiszem, mennem kéne...
Kiegészítők: nyilvános telefon, TV, külön játékterem
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: ez is rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr100751064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása