Név: Abasári Borozó
Cím:
Budapest
XI. ker., Fehérvári út 116/c
Nyitvatartás:
H-Sz: 07-22
V: 07-20
Csapolt:
Arany Ászok 260 Ft
Dreher 280 Ft
Helyiség, kat.:
Oldalról a kiváló BOR cégér adja tudtul a hely létezését. Világos fal, lila lambéria, és három hosszú magaspad felépítmény - bárszékekkel. A padok alján fogasok a cuccnak, hát ez pazar! A falak mentén könyöklők és körbe oldszkúl, fehér radiátorok. A benti kerthelyiségben négy pad és egy fa, törzse körül körkönyöklő.
Szegény csaposnéni hangja rajz-/horrorfilmbe illő, nem semmi, sipákolása része a háttérzajnak a nyerőgépek trillázásával együtt. Azért van mellé férfi csapos is.
Kisebb focicsapat-képek a falon, világosdrapp kő, villódzó fények a pult fölött, Arany Ászok falikandeláberek.
Azért nem olyan rossz hely ez.
Törzsközönség: Ez inkább az idősebbek helye, pl. ilyen szövegekkel: "A nyulak négy hónap alatt lesznek piacképesek, nemrég születtek, úgyhogy majd ősszel."
Egy középkorú faszi ismerkedni próbál az öregekkel, de kb. le se szarják, van, aki szó szerint átnéz rajta. Más meg odébb ül. Mi lehet a bűne?
Én meg már megint hangosan böfögtem, a mai nap során már másodszor. Mondjuk itt aztán senki se törődik vele, mégis úgy érzem, indulnom kéne... Na, elkezdtem csuklani. Hiába, ez ma már a hatodik kocsma.
Kiegészítők: nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. május

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr38755456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása