Sörjárőr 2008.11.11. 09:47

Contact

Név: Contact
Cím:
Budapest
X. ker., Maglódi út 6.
303136141
www.pubgames.hu/contact
Nyitvatartás:
H-Cs: 12-02
P-Sz: 12-04
V: 12-02
Csapolt:
Stella 4 dl 380 Ft
Helyiség, kat.:
Elég nagy hely, amihez még kinti részek is társulnak. Előtte van két pad, a hátsó, fedett teraszon meg két négy- és két hatszemélyes. Galériából kettő van, ezeken található a biliárd és a csocsó, meg a darts, kisasztalból pedig hét. Odalent hátul öt asztal, meg nagyobb padok - élővirággal -, az elülső részen pedig hat pókerasztal. A pult köti össze a hely két felét, erre is, arra is nyitott.
Pepita, fehér-kék kő, vörösesbarna lambéria. Hol vörös, hol fehér fal.
Azért kap ilyen magas pontszámot, mert tiszta, karbantartott, kulturált helynek tűnik, és a felszereltsége igen jó. Még DJ-pult is van egy pódiumon. Nem mintha ez nálam nyomna bármit is a latban, de ez tényleg olyan szórakozóhelynek tűnik, ahol vannak lehetőségek a vendégek számára.
TV szól.
Törzsközönség: Nem tudom, kik járnak ide, de az biztos, hogy a délután itt nagyon korainak számít, kb. egyedül vagyok, csak a pultos és egy ismerőse van rajtam kívül. Mivel igen jól felszerelt a hely, gondolom, a játszani vágyó fiatalok, középkorúak helye ez.
Kiegészítők: TV, 6 pókerasztal, 4 darts, 5 biliárd, csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
minimum két WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. május

Szólj hozzá!

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr47762941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása