Név: Árnyas Söröző
Cím:
Budapest
X. ker., Mádi utca 118/A
Nyitvatartás:
10-24
Csapolt:
Arany Ászok 250 Ft
Dreher 280 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt. hely, előtte öt műanyag pad, alattuk szőnyeg. A gumi lábtörlőn: Isten hozott, bent pedig nyolc asztal fogad. Fehér lambéria, fehéres kő, sok tükör. Sárga és fekete-piros székek, fekete lapú asztal. Zöld pult, koszlott rózsaszín papírtapéta. Piareklámok, meg egy jó nagy óra a falon, meg egy másik is.
Alapvetően két helyiség, meg a kinti fedett kiülős rész.
Zene szól.
Törzsközönség: Románok, románul beszélő cigányok rakják a pénzt a nyerőgépekbe. Kiderül, hogy a gyógyszer ára már benne van, méghozzá az egyik asszonyának gyógyszeréé. A szintén roma csaposnő hiába szidja őket, hogy miért kell a piacon megkeresett pénzt egyből elcseszni.
Ő máshogy vezeti le a feszültséget: hetven pár cipője, papucsa van. Mindezt valamilyen szláv nyelvvel kevert magyarsággal meséli.
Van azért normálisan kinéző beeső is a vendégek között.
Kiegészítők: zenegép, nyerőgépek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
A bozseválós zene a gépből elég idegesítő.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. május

3 komment

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr10775302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eör 2008.11.18. 14:20:25

Igen, ez a proletárlakótelepen a kevésbé igényes, ám szórakoztatóbb helyek egyike :-) Egy, a szomszédban lakó ismerősöm törzshely szinten használja, állítása szerint békés a közönség, én mondjuk vasárnap esténként tévedtem oda néha, olyankor kihalt.

jajcica 2010.11.30. 14:48:41

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz,hogy szerintem már nagyon rég jártatok itt.A hely rengeteget változott, új alkalmazottak vannak (mint én is), sok az állandó, NEM roma(vagy cigány)származású vendég.A hely még most is átalakítás alatt van és ezzel egy időben kiszeretnénk szűrni a nemkívánatos vendégeket is (szerintem ezt mindenki érti). Szeretnénk egy új vendég kört (főként fiatalokra gondolok)kialakítani, ide csábítani.
(én sem vagyok oda a mulatós zenékért ezért harcolok a zenegépesekkel,hogy vegyék ki azt a rengeteg Bódi Gusztit és helyette tegyenek a gépbe inkább a kedvünkre való slágereket,zenéket.)

Az árak nagyon barátiak, sajnos csapolt sör már nincs:(
Ha valaki nem talál magának buli helyet, ezt is megoldjuk közös megegyezéssel akár ki is lehet bérelni a kocsmát(pl. szilveszter, szülinap, névnap stb.)

A WC kulturált minden nap le van fertőtlenítve.(a női WC-t mindig bezárjuk nehogy olyan használja aki nem oda való)

Szórakozási lehetőségek:Rexasztal, nyerőgép,zenegép, plazma téve (a meccsekre is).

Remélem sikerült meggyőznöm titeket arról, hogy már nem ugyan arról az Árnyas sörözőről van szó.(ez már jobb)

Szeretettel várunk mindenkit.
H-V:10-24

ÉdesMami 2012.07.27. 10:53:05

Ha ez a söröző AZ a söröző, akkor én itt nagyon jól éreztem magam a Legigazabb Barátommal néhányszor. :)))
süti beállítások módosítása