Név:Rocky Söröző Étterem
(átalakult)
Cím:
Budapest
X. ker., Kada utca 120., az óhegyi gyógyszertár mellett
Nyitvatartás:
09:30-02
Csapolt:
Zlaty 355 Ft
Helyiség, kat.:
III. oszt. hely. Világosbarna faberendezés és faburkolat, plafon. Barnás-fehéres kő, faparavánokkal tagolt, nagy belső tér. Több, mint egy tucat asztal, és kint is van hat pad. Kocsikerékcsillárok, puskák, ostor, kalap stb. a falon, szóval ilyen vadnyugati hangulatkísérlet.
A falon lógó képek is ezt próbálják erősíteni indiánokkal, vadlovakkal, de sajna alapvetően giccses a technika, szóval még a farkasok se indokolják létüket.
A külön játékszoba mindenzért simán kárpótol, nem rossz hely ez, tetszik a tér felének dobogós megemelése is, de pár apróság, mint a színes üvegű villanygyertyák lecserélődhetnének valami stílusosabbra is. Szóval majdnem igazán jó besorolást kapott, de ahhoz kéne még egy kis változás.
TV szól.
Törzsközönség:Még csak a személyzet van, pedig már péntek koradélután.
Kiegészítők:TV, zenegép, 2 biliárd, csocsó, darts, nyerőgépek, nyilvános telefon, és azt hiszem, kivetítő is van
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen jó
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:2008. május

Ezzé alakult át:

4 komment

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr39775295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eör 2008.11.18. 14:17:24

Mostanra Ezüst Farkas étterem lett a neve, úgyhogy esetleg ráduplázhatsz.
A Rockyba egyébként a környék tapló fiataljai jártak, gyakorta lehetett az egység előtt valahol UV-alvázfénycsöves kocsit látni parkolni, meg a ki-be közlekedők szorgosan vonultatták felfelé a suttyóság hasonló alapkellékeit.
Jómagam ezen tapasztalatok miatt nem is jártam oda, a környéken inkább az Árnyast vagy a Novákékat választottam. Ha jól látom, utóbbiban nem jártál, úgyhogy teszteljük le együtt.

Eör 2008.11.19. 13:51:37

kijössz az Árnyasból, akkor jobbra, a sarkon megint jobbra, és a fodrász meg a cukrászda közt be az udvarba. de tényleg szólj rám, ha erre jársz, kiugrom munkából egy fröccsre :-)

Sörjárőr 2008.11.19. 15:00:21

Ja iiigen!!! Az megvan, s bár nem mentem be, mert azt mondta, ők csak egy bolt, ami előtt isznak is, már korábban is úgy döntöttem, hogy mivel funkcionálisan mégiscsak kocsma, kuriózumként felveszem a listára. Hisz mégsem olyan, mint egy italbolt, ami előtt állva isznak a melósok, hanem udvar, székek stb.
Szóval valóban, tervben is van, még nem teszteltem. Úgyhogy akár héten is odaröffenhetünk!
süti beállítások módosítása