Sörjárőr 2008.11.27. 12:27

Tabdi Borozó

Név: Tabdi Borozó
Cím:
Budapest
XVIII. ker., Lakatos utca 20.
Nyitvatartás:
H-Sz: 07-22
V: 07-21
Csapolt:
Eredetileg lenne csapolt Borsodi 210-ért, de nem nagyon keres vele, úgyhogy csak üvegesek:
Arany Ászok 220 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy ilyen családi ház jellegű hely, előtte kerttel, amiben pl. három nagy, régi hordó áll, és ahova ki is lehet ülni. Bent a plafon igazi kuriózum, szerintem cserépkályha-csempe, a padló meg szintén barna, kisebb kockakő. Fehér fa lambéria, cigifüst drapp fal, amin pár kép és kerámia látható.
Én egy fatörzs tőkelábú asztalnál vagyok. A pultnál egy csocsófülke, a fő részen öt asztal, az előtérben egy, odakint pedig kettő.
Jó volt ide beülni!
Törzsközönség: Reggel van, úgyhogy csak a nyugdíjas / munka előtt beugró trió, meg egy néni.
Az egyik faszi éppen a faszkiverés szót használja, a néni próbálja erről a modorról lebeszélni. Köztes megoldásként a fickó arról elmélkedik, hogy milyen jót röhögött azon a filmen, amikor a lány a moziban a kukoricás zacskóba nyúlva megfogja a fickó - na mijét? - faszát!
Aztán beindul a kocsmapletyi, hogy ki kit utál. Bemószerolgatják egymást, ugatnak egy kicsit, aztán a többiek isznak erre a remek kis szóváltásra, amiben mindkét fél komoly szókincset mutat fel.
Amúgy meg megy a sztorizgatás. "Az én szobámba nem jöhet fel senki!" - állítja a néni, de kiderül, hogy a múltkor valakit mégis felengedett pisilni. Némi magyarázkodás, féltékenykedéssel gyanúsítás következik, aztán a vitriol és a formalin szavak erőteljes keverése.
Egyszóval mozgalmas egy nyugdíjasklub ez.
Kiegészítők: csocsó, nyerőgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr6791180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása