Sörjárőr 2008.11.28. 11:43

Tibi Söröző

Név: Tibi Söröző
Cím:
Budapest
XVIII. ker., Lakatos utca 12.
Nyitvatartás:
05-21
Csapolt:
csak üveges:
Arany Ászok 230 Ft
Helyiség, kat.:
Mini hely, egy kívülről faborítású vasbódé-kocsma. Benne fehér kő, barna, fa jellegű bútorlap falak. Két szék, egy magasasztal, a kiülős részen egy + három asztal, az utóbbiak a sátor alatt, az előbbi szintén fedett, de az utcafrontra néz.
A kinti világítást egy búrátlan villanykörte segíti - azt hinné az ember, ezek tele vannak égve szárnyas rovarokkal, de nem. Az viszont talán jelent valamit, hogy a körte alatt van egyedül hangyatevékenység: lehet, hogy rájárnak a sült szúnyogra. Meg az is lehet, hogy ez az okfejtés egy baromság.
Rádió szól.
Törzsközönség: Kint kisöregek, bent meg két mama így kora reggel.
Egy középkorú faszi a pultnál kiváló hangsúllyal, mintha egy értetlen gyereknek magyarázna, úgy osztja meg a bölcsességet: "A piára nem szabad sajnálni a pénzt." :))
Kiegészítők:  
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr3792830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása