Sörjárőr 2008.12.03. 11:30

Trend Kávézó

Név: Trend Kávézó
Cím:
Budapest
XIV. ker., Nagy Lajos király útja 126.
Nyitvatartás:
H-Sz: 10-22
V: zárva
Csapolt:
Budweiser 400 Ft, jó!
Helyiség, kat.:
Érdekes elrendezésűre sikerült hely, pedig a közepes méretet már nem is igazán éri el. Nincs kiírva, hogy kávézó, úgyhogy bejöttem, a Budweiser és Billy Idol a rádióból pedig együtt már meggyőztek, hogy maradjak egy korsóra. (Amúgy a Wernesgrüner tábla is vonzó volt odakint, de úgy tűnik, az már csak emlék.) Ez kávézó, söröző, étterem, lottózó egyben, még nem próbáltam ezt a kombót. A zene meg továbbra is jó, úgyhogy írogassunk. Leopárd mintás faltövi kanapék és vörös kárpitos székek. KFT szól, Balatoni nyár - azért ennek van egy szövege. Barna kő. A terrakotta falon tükrök. Veszek cigit (halál, spermakárosulás, gyengülő megtermékenyítő képesség - francba..), van légcsere. Sárgafejű Rézangyal gyufa jár hozzá, de egyedül nem fogok elkezdeni pálinkázni.
Szóval kétszintes, az alagsori öt asztal székekkel és faltövi kanapékkal, meg az alsó részleg három kisasztallal, két bárszékkel meg egy boxjellegű, hatszemélyes bemélyedéssel. A két szintet elválasztó korlát is tetszik.
Lehet, hogy ez is megérdemelné a 3 pontot?
Törzsközönség: Normál emberek, családias hangulat, mindenki köszön nekem is, aki megy, aki jön.
...Esetleg ellenőrnek néznek? Vagy máris kiült a vidámság a képemre? Mert ez ma már asszem a negyedik hely, amit megnézek.
Kiegészítők: kivetítő, nyilvános telefon
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: mini, de teljesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. június

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr82801263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása