Név: Bakterház Sorompó Söröző,
Indul a Bakterház,
Regős Bendegúz Kocsmája
Cím:
Budapest
XIX. ker., Derkovits Gyula utca, Komjáti utca sarok
Nyitvatartás:
08-22
Csapolt:
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
IV. kat., külön épület, fehár falak, barna cseréptető. Belül téglavörös (téglapadló, falak) és fehér (plafon, radiátorok stb.), négy asztal alacsony, fonott fotelekkel? Kanapékkal? Na mindegy, van még két bárszék meg kint, hátul három háromszemélyes asztal is.
Mindent összevetve, nem is rossz kis hely!
Törzsközönség: Játékgépezők, akik felváltva nézik a csaposlány melleit :)
Pár fiatalabb egyén is van, és itt volt az a remek féltékenységi jelenet is még régebben, de akkor egy másik nő állt a pultban. Épp tesztelni akartuk a helyet, de még oda se értünk az ajtóhoz, amikor szembe velünk, majd minket megelőzve berobogott egy feldúlt képű nőszemély a kocsmába, és elkezdte szidni és számonkérni a nála valóban sokkal szebb csaposnőt, hogy ugyan mit kacérkodik az ő urával. Hát, szépen ki lett osztva, hogy az ő férjének fikarcnyi bátorítást sem adott senki, arról meg inkább a nő tehet, hogy a férje folyton ott lóg a kocsmában, úgyhogy be lehet fejezni a műsort. Persze nem hagyta abba... Mindez komoly hangerővel folyt mindkét fél részéről, és a kiszolgálás is szünetelt, úgyhogy inkább egy későbbi, nyugalmasabb időpontban tértem vissza.
Igazi kocsmaéleti kliséknek lehettem szemtanúja, szóval megérte bejönni :)
Kiegészítők: TV, darts, nyerőgépek, kinti csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: koed, elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. június

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr10824120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása