Név: Családi Söröző
Cím:
Budapest
XIX. ker., Tulipán utca 6.
Nyitvatartás:
06-21
Csapolt:
csak üveges:
Arany Ászok 230 Ft
Helyiség, kat.:
Ez egy kis hely, tényleg olyan kis családias. Kiülésre három napernyős asztala van, belül meg négy asztal, könyöklők, bárszékek. Fehér kő, tégla plusz falambéria. Nemsokára bezár, szóval még épp időben jöttem. Van "zsíros máró" is :)
A tulaj igazi lokálpatrióta, az összes sarkot ismeri, nagyon tudja, hol mi volt. Beszélünk mindenről, nagy arc.
Törzsközönség: Drukkerek szoktak jönni, meg Honvédosok.
Meséli, hogy hajnal 6 előtt nem szabad nyitni, a melósokat ugyanis szondáztatják, és vannak spiclik, akik beköpik, aki reggel bekapja a kabócát.
Régen befordult még az utcába a 42-es villamos, de ma már nem, úgyhogy emiatt is csökken a forgalom.
Mindenesetre a Bozsik Stadionból jönnek ide meccsek idején, még Détári is ivott itt annak idején.
Kiegészítők:  
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: hát ez csak elmegy, de azért tiszta
A tulajjal kisvártatva már nagyban beszélgetünk. Mint kiderül, negyven éve dolgozik a vendéglátásban, és hát vannak történetei... :) Nem is tudom, hogyan terelődik a szó a szarra, de emberünk azt mondja, hogy a negyven év alatt rengeteg mindent látott ebben a témában. Olyan történeteket mesél, hogy a könnyem hullik a nevetéstől, tényleg a röhögőgörcs határára sodorjuk egymást, mert ugye nekem is van pár vicces történetem :) Azért párat elmesélek nektek is, még ha nem is valami guszta az első:
Bejött egy fickó, aki már ismert vendégnek számított. Elég fura volt az ábrázata a megszokotthoz képest, és kisvártatva el is tűnt a klotyón. Nem kevés időt töltött odabent, majd kijött, aztán rögtön visszament ráduplázni, majd sietve távozott. A szagok rosszat sejtettek, ezért a fickó benézett a wc-be. Hát, még a tükör is le volt fosva :D Be is megyünk, mutatja, hol a tükör, meg mi volt, hogy volt. Lehet, hogy túloz, de nagyon jól adja elő :) Felváltva takarítottak az asszonnyal, mindketten be is hánytak az élménytől, meg hogy bár nem szoktak munkaidőben inni, most azért mindketten lehúztak egy-egy felest :) (A nagy röhögésben én is betakarítok egy Vilmost.) Aztán csak hetek múlva merészkedett vissza az elkövető, a vendégek köszöntötték is illendően: "Na, megjött a szaros..." :D Volt több ilyen sztori is, de talán ez volt a legszebb közülük.
Aztán kiderült, hogy mindketten nagy barkácsmesterek vagyunk, és a szereléssel mindig megszívjuk valahogy. A legjobb története ebből a kategóriából: Lett egy kis pénze, gondolta, meglepi az asszonyt egy új csillárral. Remélem, nem hibázom el a részleteket, de az a lényeg, hogy a vásárlás után még aznap délután kétszer tért vissza, mert ennyiszer törte össze a búrákat. Ilyen kiegyensúlyozós elhelyezkedésben voltak, ezért ha szerelés közben elengedte, és nem voltak rendesen beállítva, nagyot koccantak. A végén már elfogyott a boltban az utánpótlás búra, ezért egy teljesen másik készletet vett a csillárhoz, de azokból meg kilógtak az eredeti izzók. Új izzókért a közben megérkezett asszonyt küldte vissza, mert már az egész bolt rajta röhögött. Mondanom se kell, azért egy újabb repedést még sikerült összehoznia, az asszony pedig megkérdezte, hogy ebbe a kis kalandba mégis mennyi pénzt ölt bele, és utána még ő is alaposan lehordta :)) Az összetörések leírása, meg az arcok, amiket a történet közben vágott, meg ahogy így utólag is szidta magát... Szóval a bácsi egy igazi előadóművész :) Egyszer wc-csészét is cserélt, hármat tört össze mindenféle módokon, kocsiban, otthon, mire negyedszerre sikerült végre a hadművelet :D
Volt egy sztorija a Wilkinson késével is, itt egy szárítókötél helyett sikerült az áramot átvágnia, mire szikrahegyek kíséretében kiugrott a kés pengéjéből egy söröskupaknyi darab.
Szóval sajnálom, hogy mára talán már be is zárt.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr78832943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása