Név: St Michael Borozó
Cím:
Budapest
XIV. ker., Erzsébet királyné útja 58., Fűrész utca sarok
Nyitvatartás:
H-P: 06-21
Sz-V: 11-21
Csapolt:
Dreher 250 Ft
Helyiség, kat.:
Felújított, két hete nyitott ilyen állapotában. Igazság szerint megnéztem volna azért a régit, de most értem csak ide, és a jelenben kell inni, feleim :)
Friss festékszag, a nyitási időszakban megszokott szívélyes kiszolgálás, ami egyébként tényleg jó fej dolog és jól is esik.
Két helyiség, az elülsőben egy hatszemélyes asztal megy egy háromszemélyes, plusz a pult. Hátul van a pókerasztal meg talán egy háromszemélyes. Bent minden világos színű - de a kinti cégérek, festések azért még idézik a múltat.
ZeneTV szól.
Törzsközönség: Egyelőre csak én, gondolom, a régi, lepukk borozó vendégei már temetik a helyet, az új törzsgárda meg még nem állt fel.

Kiderül, hogy közvetve ismerem a csapos lányt, aki velem egyidős, és szintén szereti a lövészetet. Csak nézünk, hogy milyen kicsi a világ. Szülővárosunk lövészeiről, sportolóiról esik szó, nagyot beszélgetünk, mi ismeretlen ismerősök :) Mire nem jó a Sörjárőr?!
Kiegészítők: pókerasztal, zenegép, nyerőgép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen új
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr10842130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása