Név:Apostolok Étterem-Söröző
Cím:
Budapest
V. ker., Kígyó utca 4-6.
Nyitvatartás:
11:30-23:30
Csapolt:
Dreher 690 Ft
Dreher bak 850 Ft
Pilsner 850 Ft
Helyiség, kat.:
A földszinten három ötszemélyes és egy négyszemélyes asztal, a hely rögtön megtetszik. Az asztalon - engem legalábbis - lenyűgöző tálcaalátét a pengős korszakból, amikor a Kígyó utca még a IV. kerülethez tartozott. Szóval egy korabeli árlapot nézhetünk meg metszetekkel, amikor a Dreher még nem Classic volt, de még csak nem is Pils, hanem Korona: Dreher Korona 12% -.44 pengő korsója. Akkor a hely neve Apostolok Sörözője volt - most a söröző egy elkülönített része csak az étteremnek, ami a lekukkantásból ítélve nagyon szép lehet. Bevallom, teljesen lenyűgöz ez a jelenbe átmentett ereklye, már csak ezért is megérte bejönni.
A fehér falakon pár kisebb-nagyobb kép, a parketta laminált. Van galéria is, öt négyszemélyes pad, világos falak. Kellemes, és az ablak is jó a metszettel.
Huhh, az éttermi rész tényleg nagyon jól néz ki!
Kiülésre négy kétszemélyes asztal, el ne felejtsem.
Törzsközönség:Főleg külföldiek, turisták.
Kiegészítők: 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: már megint sikerül a nőibe mennem, kifelé menet a szokásos félmolierei darab: a befelé jövő külföldi nő elnézést kér, hogy eltévesztette, én megbocsátóan legyintek, aztán rájövünk, hogy ki a hülye és én mentegetőzöm.
Egyébként mindkét WC kiváló.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak:2008. július


Apostolok Étterem-Söröző nagyobb térképen való megjelenítése

Szólj hozzá!

Címkék: v.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr45844635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása