Sörjárőr 2009.01.03. 14:20

Tabdi Borozó

Név: Tabdi Borozó
Cím:
Budapest
XIII. ker., Tisza utca 11., Hegedűs Gyula utca 92. sarok
Nyitvatartás:
07-20
Csapolt:
Arany Ászok 260 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat., alagsori, kis-közepes méretű kocsma, rövidke lépcső hoz le ide. Három, kb. nyolcszemélyes box, három négyszemélyes meg egy háromszemélyes asztal, két bárszék, egy hatszemélyes magaspad. Szürke konyhakő, középbarna műanyag lambéria, sötétbarna plafon és farácsozat alatta. Műanyagvászon terítők, fagyis pultos borok, mögöttük a hordók, vagy ötféle.
Fociszentély amúgy, temérdek kép és fotó, mezek, labdák, zászlók. Sokkal szimpatikusabb, patinás módon, mint egyes új, csillogó pubokban. Itt valahogy itt van a Magyar Foci Szelleme, a jó értelemben vett. Képviseltetik azért magukat más sportok is: boxkesztyűkkel, régi teniszütővel. Nagyon tetszik. A pontszám az objektív és a szubjektív véleményem átlaga :)
TV szól.
Törzsközönség: Betoppanásomkor épp egy O-lábú nőről van szó: úgy néz ki, mint aki alól kilopták a versenylovat :)
A venti meg nyikorog, azon gondolkodnak, hogyan kéne megolajozni. Aztán úgy döntenek, hogy mivel a szarszag már kiment, ki lehet kapcsolni :D
Öregek és középkorú idősödők, agyba-főbe káromkodnak, röhögnek és úgy általánosan csúnyán beszélnek, nekik már szabad :) Rohadt szimpatikus fickók, egyetértek velük az alapigazságban is, hogy "Fél berúgás: kidobott pénz." :))
Szóval jó a hangulat!
Kiegészítők: 2 TV, nyerőgép, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: némi dizájnkísérlet a falfestésben, de azért elég rotty :)
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. július

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr24855171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása