Név: Cadillac Sörbár
Cím:
Budapest
X. ker., Ónodi utca 1.
Nyitvatartás:
H-Sz: 08-23
V: 14-23
Csapolt:
Soproni 290 Ft
Heineken 480 Ft
Helyiség, kat.:
A közepes méretű, kék színösszhatású hely egy napja nyitott, szóval magát a kezdőállapotot tesztelhetem.
Ez ma a negyedik, s egyben a nap legjobb helye, ez rögtön látszik. A zene sokat ad a hangulathoz, cd-ről megy, és nem tudom, ki válogatta össze a számokat, de nem tudott hibázni: mindet szeretem. Van Heroes del Silencio, Sisters of Mercy, Era, Duran Duran, Guns n' Roses, Faith no More stb., egye fene, még Chris Isaak is belefér :)
És milyen egyszerű ötlet, de még sehol se láttam: zongoraklavi-mintázatú lambéria. Szürreálisan erős a kontraszt a környék és a sörbár között, idővel majd kiderül, igazodik-e a realitásokhoz a színvonala. Egészen biztos, hogy visszajövök ide. Kb. fél év múlva már lehet, hogy nem érdemel ilyen magas pontszámot, de most megadom.
Sok négyszemélyes asztal, a plafonon neongitár, kék és piros falak, kék-fehér nagyköves pepita kő. Rendszámtáblák és Marilyn a falon, amerikás neonok, Elvis. Van alsó szint is, tánctérrel, asztalokkal.
A légkondi szolgálatban.
Törzsközönség: Rajtunk kívül csak pár helyi figura, semmi különös. Hacsak az nem, hogy hihetőbb lenne a jelenlétük egy kevésbé színvonalas kocsmában :)
Innen nem is akarunk tovább menni, annyira jól érezzük magunkat. Ma itt iszunk!
Kiegészítők: zenegép, flipper, biliárd
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: teljesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. augusztus

Szólj hozzá!

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr8876758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása