Név: Vidám Poharazó
Cím:
Budapest
XX. ker., Balassa utca 21.
Nyitvatartás:
H-P: 08-22
Sz: 08-20
V: 08-15
Csapolt:
csak üveges:
Arany Ászok 200 Ft
Helyiség, kat.:
Ez inkább borozó - egy ház alagsorában, ha jól emlékszem, és talán odakint is van minek támaszkodni. No de, ami biztos, mert lejegyeztem:
Két helyiség, az egyikben csak játékgépek, a másikban meg a pult, miniventi lengeti a fölötte lógó poharakat. Öt négyszemélyes pad, egy kétszemélyes meg egy hatszemélyes asztal, négy bárszék.
Drapp-zöld-szürke színvilág, kockatükrök. Üvegtetejű, úgy tíz centi mély terráriumsávú asztalok kavicsággyal, zölddel, felfordult cserebogárral, művirággal. Nézem, ahogy a sörösüvegem "lebeg" fölötte.
Törzsközönség: Helyiek és játékgépezők, meg idősebb és fiatalabb etnikum. Teljesen kulturáltan viselkednek, aztán az utóbbi csoportból az egyik hitellel próbálkozik, ami kicsit kínos szokott lenni egy kocsmában. Persze nem kap, na innentől valami egészen undor pop-cigányzene szól jó hangosan az egyikük mobiljából... Valamit valamiért... Aztán jön a "csak egy szál cigit" kérés "majd visszaadom"-ra, meg a többi hasonló jellegű lejmolás. Ha nem lett volna előtte az a zenés megtorlás a hitel miatt, szerintem kaptak volna.
Ej, pedig már azt hittem, kulturált kisebbségiekről számolhatok be, de ma nem. És most már kezdenek hangoskodni is...
Kiegészítők: játékgépek, nyilvános telefon
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. augusztus

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr11893048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása