Sörjárőr 2009.02.16. 13:30

A38

Név: A38
Cím:
Budapest
XI. ker., Pázmány Péter rakpart, Petőfi híd, budai hídfő
4643940
www.a38.hu
Nyitvatartás:
Az étterem minden nap nyitva, de minket a teraszok/bárok érdekelnek:
április végén indul a szezon, ilyenkor
16-02/04, ahogy van vendég, na és koncertnapokon is nyitva vannak
Csapolt:
Borsodi 430 Ft
A többit nem írtam fel, de mindjárt szerzek aktuális infót... Na, telefonon azt mondták, hogy
2009.II. kieg.:
Borsodi kb. 410 Ft
Staropramen kb. 650 Ft,
de majd egyszer frissítek/pontosítok ezügyben.
Helyiség, kat.:
Egy rendezvények céljára átalakított Artemovszk 38-as, eredetileg 1968-ban épült kőszállító, idestova 5 éve állóhajó.
Kiváló hely, remek koncertteremmel. Személy szerint metálkoncertek alkalmával szoktam itt előfordulni, ezért hát ez a legfontosabb: kb. 600 fős férőhely, nagyszerű hang- és színpadtechnika, no meg persze piapult oldalt, hogy egy hangot se kelljen elmulasztani az élményből.
A koncertek előtt meg fent szoktunk inni, van terasz és bár, több is, szóval el lehet férni. A kialakítás és a berendezés is jól sikerült, és még az olyan kevésbé izgalmas dolgoknak is jutott hely, mint az étterem és a tárgyalótermek :)
Sajnos itt is voltam már katasztrofálisan részeg, de a személyzet teljesen korrekten, nyugodtan kezelte a helyzetet, szóval még ilyen szempontból is le a kalappal :)
Meg egyáltalán, ez egy hajó! Hajón inni mindig ünnep, ad egy akkora hangulati lökést, hogy ihaj. Biztos, hogy leszek még itt, nem is egyszer, és csak ajánlani tudom.
Törzsközönség: Zeneszerető fiatalok és középkorúak, sose volt semmi probléma, a hangulat a színvonalas koncertek miatt pedig mindig jó.
Itt sikerült egyszer tüzet kérnem egy félkezű sráctól, mert fel se tűnt, hogy van ez a problémája. Ráadásul foglalt volt a keze, mert cigizett és sörözött, de még mielőtt elkezdhettem volna elnézésért hápogni, már bele is lendült a kellő mozdulatok sorába, és simán megoldotta a helyzetet.
Kiegészítők: koncertek sok-sok stílusban, dunai látkép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: nagyon jó helyen van, csak pár méter a koncertterem bejáratától, és jó nagy, szóval nem kell sorbaállás közben szidnod magad, amiért ennyit ittál, és most lemaradsz a kedvenc számodról, mert ugye nincs sor. Meg rendben is van a WC, szóval ez így jó, ahogy van.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
4
Időszak: 2008. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr81946392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása