Név: Két Kobra Söröző Pub
Cím:
Budapest
IV. ker., Árpád út 54.
Nyitvatartás:
H-Cs: 11-24
P: 11-02
Sz-V: 11-24
Csapolt:
Heineken 420 Ft a papír szerint, de én 370-re emlékszem :)
Helyiség, kat.:
Kintről nem látszik, hogy ilyen kellemes a belső: terrakotta kő, az asztalok és padok, székek lakkozott barnája, tetszetős, pirosbarack falak, kő pult, tükrök. Az utcaszinten két nyolcszemélyes pad, székek, meg egy négyszemélyes asztal.
A lenti szinttel együtt férőhely szempontjából már közepes méretű helynek mondanám, ott három, kb. hat-tízszemélyes asztal és a "játékosztály" van. A festék viszont kissé mállik.
Van légkondi és rádió szól.
Bevallom, itt kicsit figyelmetlen voltam, pl. nem tudom, volt-e TV... Vissza kéne jönnöm ide egyszer egy késeibb órán, mert lehet, hogy ér ez a hely 3 pontot is, néha elkísérő járőrtársam szerint pl. bizonyosan.
Törzsközönség: normális emberek
Kiegészítők: 3 biliárdasztal, 2 csocsó, darts, zenegép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: nem írtam fel, de emlékeim szerint rendben volt
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak: 2008. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr27946402

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két kobra Pub 2011.11.09. 15:22:05

Helyszín: 1042 Bp., Árpád út 54. Látogatás: 2011. november 3. 17:15-22:00 > Szinten tartani? Illene. Mert egy kobra sem örökéletű, nemhogy két. Adatlap Elérhetőség: - W...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása