Név: Átlövő Borozó
Cím:
Budapest
IV. ker., Árpád út 54.
Nyitvatartás:
06-21
Csapolt:
házi 220 Ft, hát, házi...
Helyiség, kat.:
Sivár, de világos kis hely. Fotók a faliújságon a csaposról, meg viccesnek szánt szövegek.
A bejárat felől barna székek és asztalok, egy két-, két három- és egy négyszemélyes. A másik felén egy hatszemélyes asztal plusz könyöklő.
Teker a venti.
Törzsközönség: Alkesz tekintetek, kártyások, idősebb középkorúak. Az alapzajt kellően artikulálatlan zsugahangok adják, tetszik :)
Egy olyan asztalhoz ülünk, ahol még ott az előző vendég pohara. Jön is a csapos, hogy elvigye, mert "Egészséges ember előtt az üres pohár a legcsúnyább!" :) Aztán kimegy segíteni egy nőnek a parkolásban: "Gyere kicsim, gyere..", már a nő is röhög :)
Kiegészítők: TV, falra aksztható darts
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. szeptember

3 komment

Címkék: iv.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr94948133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feruccso 2009.03.09. 17:45:06

Én biztos nem ülnék olyan asztalhoz ahol ott van még az előző vendég pohara ha van üres asztal is. Mint vendéglátós azok a kedvenc vendégeim akik kilenc üres asztalbol a tizedik poharakkal teli asztalt választják. Csak még nem jöttem rá milyen megfontolásból? Ha tudja valaki a választ,szívesen meghallgatom.

Sörjárőr 2009.03.09. 22:26:25

Személy szerint azért oda ültem, mert jól beláttam onnan a teret. Máskor is biztos van valami ésszerű magyarázat... vagy nincs :)

Doktorkám 2009.09.27. 15:44:02

Az egyik legcsaládiasabb hely. A kiszolgálók nagyon korrektek, még az ismeretlenekkel is. Ez még a "BÉKE" szigete. Itt bármit megvitathatsz a jelenlevőkkel ha megadod a minimális tiszteletet. Mindenkinek ajánlom aki egy kis kikapcsolódásra vágyik. Anyagilag sem tartozik a drága helyek közé. Nevéhez méltóan sok régi sportolóval lehet találkozni. Jó hely és a Főnök jó fej!
süti beállítások módosítása