Név: Palota Söröző
Cím:
Budapest
XV. ker., Kontyfa utca 2., a piac területén
Nyitvatartás:
06-21 (20/22, ahogy vannak)
Csapolt:
házi 150 Ft, nem finom
Helyiség, kat.:
Kicsi hely, egy öt és egy hatfős pad, rekeszek a földön, kannák a polcokon. Szürke cementes, nagykavicsos kő, zöld falak, plafon és pult.
Azért itt van lepukkanás rendesen :)
A nyerőgép tetején egy tálca Löwen meg egy szvsz kamufa.
Törzsközönség: Megy a parti. Öregfiúk tartják a frontot, ezt a sört csak kemény faszik bírják.

A néni elmeséli, hogyan hiúsította meg a nyerőgép kirablását. Sok kulccsal jött az etnikum, gép körülállása, az egyik próbálja lefoglalni a nőt, kéri a söröket a többi meg takar, és próbálja nyitni a pénztárat. A néninél meg egy másik helyen nem sikerült nekik, mindenhol máshol lerabolták a gépeket a telepen.
Aztán volt egy faszi, aki egyfolytában nyert, ami ugye deklaráltan lehetetlen, szóval az még mindenki számára rejtély, de a néni kihívta a "futárokat", akik megoldották a problémát.
Kiegészítők: zenegép, nyerőgép
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: kulcsos: ki balra a piacról, megint balra, aztán egy lépcsőház aljában egy rácsos részen van egy ajtó, amögött meg egy elmegy szintű budi :) Ennél bonyolultabbat még nem láttam...
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
1
Időszak: 2008. szeptember


Palota Söröző nagyobb térképen való megjelenítése

ez meg a budi :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr57967357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása