Név: Jolly Roger's Music Pub
Cím:
Budapest
VI. ker., Teréz körút 52.
304560491
Nyitvatartás:
H-K: zárva
Sze-Sz: 14-04
V: 10-24
Csapolt:
Dreher 450 Ft, de így péntek délután még a 10% szervízdíjjal együtt is csak 280 Ft
Helyiség, kat.:
Egy éves a hely. A földszinten egy hatszemélyes és egy kettes asztal, de a lényeg odalent vár:
Kalózdekoráció, egészen hangulatos, és ez a szint adja alkalmanként a táncteret is. 3D-t kihasználó, falba süllyesztett dekor falfestések, remek falilámpák - ebből kettő mintha egy koponya szeme volna - fehérrel felvitt rajzok, tetszenek ezek is.
Itt hét darab négy-öt-hat-hétszemélyes asztal, jó pár bárszék, egy részük a pultnál, a többi meg hármas csoportokban a falból kilógó pohártartó könyöklők körül.
A dohányzó galérián négy ötszemélyes asztal, elektromos, villódzó gyertyák és kamukandalló - de nem gond -, van tengeri kalóztérkép a plafonon, cirkalmas szignók a falakon meg két tényleg jó festményke, erőteljes kerettel. Itt fent közép-világosbarna a színvilág, és van még egy víz nélküli "csobogópanel" is. Jól érzem itt magam.
Zenerádió szól, kiülésre négy asztal.
Ha este jövök, talán még ennél is jobban tetszett volna. Erre minden esély megvan, mert ez tényleg jó hely, biztos benézek még ide.
Törzsközönség: Korán van még, csak én vagyok.
Kiegészítők: plazmaTV, karaoke, csocsó, tánctér
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: tökéletesen rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
3
Időszak: 2008. szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr12969743

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jolly Roger's Music Pub 2010.11.16. 14:35:46

Helyszín: 1066 Bp., Teréz körút 52. Látogatás: 2008. március 26. 17:05-17:45  Bezárt, megszűnt!  > Belépsz a fotocellás ajtón, nyakadba ömlik a ketchup, mosolyg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása