Név:
Mákvirág Söröző
Cím:
Budapest
X. ker., Téglavető utca, Kis Sörgyár utca sarok
Nyitvatartás:
08-22
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 240 Ft
Helyiség, kat.:
III. kat., egy kis családi ház. Odakint két kisebb és három nagyobb, öt-hatszemélyes asztal. A benti tér három részre tagolódik: A tetszetős téglapultosban négy darab két-három-négyszemélyes asztal plusz négy bárszék, jobbra továbbmenve egy kis köztes fertály, három kisebb, két-háromszemélyes asztallal. A hátulsó helyiségben pedig egy nyolc-, két öt- és egy négyszemélyes nagy asztal, székekkel és faltövi padokkal. Fenyő lambéria szinte a plafonig, rendes, barna kő, téglaboltív. Pár tetszetős, színes, kosztümös-lovas-zászlós-uras kép a falon. Van néhány igazi ződ szék is.
A pultos helyiségben is lambéria és színes képek.
Rendes kis hely ez.
TV szól.
Törzsközönség:
Nagyban megy a beszélgetés, ami mindig jó pont egy kocsma esetén. Most éppen csak férfi vendégek vannak, mind a pultos részen, fiatalos középkorúak és kicsit idősebbek vegyesen. Van, aki szereti a havat és van, aki nem, ezek egymást szidják viccből, nagy hangon.
Kiegészítők:
darts, rex, karaokés zenegép, nyerőgép, TV
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: én úgy emlékszem, rendben találtam, de bevallom, elfelejtettem leírni.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2008. november

1 komment

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr371009453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeszkazán 2012.03.08. 21:48:31

Azért nem ennyire pozitív ez a hely!Bevett brigád van akik nem csípik az újoncokat, némelyik iszonyat tahó ismerek is párat.Csak nyáron kiülni ajánlom.
süti beállítások módosítása