Név:
Hangulat Borozó
Cím:
Budapest
X. ker., Kada utca, Mádi utca saroknál a fodrász és a zöldséges közötti udvaron
Nyitvatartás:
07-22, ha jól emlékszem
Csapolt:
csak üvegesek:
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
Nem olyan egyszerű észrevenni, nekem is úgy mutatta egyik cimborám, pedig kialakult már egyfajta szimat, ami elvezet ezekre a helyekre.
Pirosas-fehér pepita kockakő, fenyő fal- és plafonborítás. Három helyiség, egy a biliárdnak, egy sok könyöklővel és pár bárszékkel, két háromszemélyes magasasztallal és a pulttal. A harmadik fertályban hét kisasztal, úgy háromszékesek.
Konceptdekorként nem kamuretró, hanem tényleg régi, eredeti táblák, remekül összeválogatva. Két sör alatt csak ezeket végignézve is szétröhögöd magad, mert itt oka van, hogy melyik tábla hova került. Pl. van a "Kórterem", aztán a könyöklő fölött egy teherbírásos tábla, és a budiajtókról sem feledkeztek meg :) De van egy csomó, gratuláció a kiötlőembernek!!
Megy a National Geographic. Venti is van, meg télire fűtés - rajta "Vigyázz, a kutya harap!" tábla, és tényleg oda kötik a vendégek a kutyát :))
Kiülésre négy fedett asztal, azt hiszem, négyszemélyesek.
Nagyon tetszik a hely, csak objektív okokból nem adok rá többet, de ide biztos jövök még, már csak megmutatni is az arra érdemeseknek, hogy tessék, ilyen is van azért.
Törzsközönség:
Pár súlyos arc, aztán öregek, játékgépezők - meg mi.
Kiegészítők:
nyerőgépek, flipper, plazmaTV, biliárd
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2008. november

1 komment

Címkék: x.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr591011383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veni 2011.09.22. 20:26:59

Azért ez a hely azóta sokat válltozott (előnyére) érdemes újra nézni...:)
süti beállítások módosítása