Név:
Bástya Presszó
Cím:
Budapest
XVI. ker., Veres Péter út 43.
Nyitvatartás:
H-Cs: 10-24
P-Sz: 10-02
V: 10-22
Csapolt:
Arany Ászok 300 Ft
Dreher 350 Ft
Helyiség, kat.:
Van két, lazán elsimított, betonos cementes tetejű sakkasztal, és a falfestés is a sakkról szól. Így új értelmet nyer a kocsma neve is, tetszik. A sakkfiguramintás, pepita plafonon diszkógömb, amúgy meg félhomály, de az asztalok fölött van világítás, szóval pont jó. Halványvöröses, elég világos márványszerű kőlapok.
A sakkasztalok este 8-tól lefoglalva - nem is csoda, ha a Blahán lenne ez a kocsma, biztos gyakran járnánk ide esélykiegyenlítőzni. Köré tucatfős pad építve U-alakban. A hely meg amúgy L-alakú, és van még itt két négy- és két háromszemélyes asztal is. Az L kisebb szára az utca felé üveg, ennek a végében vannak a nyerőgépek. Aztán egy négy- és egy kétszemélyes asztal, meg négy bárszék.
Rádiózene szól.
Aki kissé stílusosabb környezetben, éles elméjével küldene másokat a padlóra, az ide jöjjön, aki pedig az egyszerűbb módszerek híve, annak ott az előzőleg ismertetett kocsma :)
Törzsközönség:
fiatalabb fickók
Kiegészítők:
nyerőgépek, csocsó, két sakkasztal
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: rendben, csak ráfér egy kis takarítás, de ilyen időben nem is csoda, ha bejön a kosz estére.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2008. december

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: xvi.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr441020622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagameri_ 2012.09.11. 23:18:07

Tavaly megszűnt, a helyén Burger House néven nyílt egy kajálda.
süti beállítások módosítása