Ezt a következők is alátámasztják: Egyszer Pucicsiga kifeküdt (méghogy egyszer...) az ebédlőben, de olyannyira, hogy le kellett fektetni egy farácsra, hogy fel ne fázzon. Ekkor kapta meg ugyanis az értesítést, hogy felvették Egerbe, a fősulira. Tök jó volt, ahogy jön befelé és ordít, hogy "Felvettek és még koleszt is kapok!! Apa már részeg!!" - ugyanis telefonon tudta meg a hírt az apjától, aki megígérte, hogy berúg, ha Pufferkének sikerül a felvételi. Ezután rekordsebességgel ivott, ordítozva (énekelni akart, csak nem jött össze neki) menetelt az asztalunk körül, de ezután jött a hanyatlás, és a végén ott találta magát a farácson, kezeit valaki halotti pózba rendezte, igen hülyén nézett ki. Mindenesetre egy idő után el kellett vinni wc-re, nehogy valami baleset történjen. Mivel Kétbites barátunk nem volt igazán eszméleténél, négyen kellettünk a cipeléséhez. Két váll, két térd. Én az egyik vállát kaptam, és egyáltalán nem tudtam úgy megfogni, hogy jó legyen. Fájhatott is neki, de elég furcsán, mert detox állapotától kitellő legszebb artikulálással és közepes hangerővel adta tudtára a környéknek, hogy fáj a lába... Mindenesetre nagy nehezen elértük a wc-t, és Pufferkét két talpára egyensúlyoztuk, és úgy fogtuk, hogy tudjon pisilni. El is kezdte, de aztán a felénél elaludt, amit a hangjaiból és az arcából tudtunk meg, na meg abból, hogy elapadt a pisipatak. Ekkor valaki hátbavágta, mire Pucicsiga kinyitotta a szemét, és mintha mi se történt volna, folytatta a hugyozást. Hatalmasat röhögtünk a jeleneten, ilyet még egyikünk se látott. Viszont olyat se, amit a visszaúton produkált. Még sose láttam ugyanis lila gilisztákat, márpedig ilyeneket büfögött fel a Malibu előtt. Ennek az a magyarázata, hogy költségkímélő megoldásként minden nap spagettit ettünk, és ezután kezdődött ugye az ivás, ami a festékes bor miatt ezt az émelyítő színt kölcsönözte a tésztacsíkoknak. Vállaltam, hogy feltörlöm az útról és Z lábáról az ebédet, ezért elsiettem rongyért. Mire visszaértem, Pucicsiga körül már ott álltak a külföldi vendégek, akik érdekes módon épp a nevét gyakorolták, ugyanis mindenhol csak azt lehetett hallani, hogy "...blablabla Z blablabla..." Persze Pénzbehajtót már pár nappal korábban is vitték be a sátorba segítőkész emberek, ugyanis tudtunk nélkül fogta magát és elterült, miután kiment az ebédlőből.
És voltak a kempingben német lányok is, akiket szintén magunk mellé varázsoltunk egy idő után, természetesen S volt a kezdeményező. Y elnevezte az egyiket Csöcsikének, és gyakoroltatta is a csajjal a fantáziadús "Csöcsike-möcsike" szóösszetételt. Rettentően élvezte, hogy a csaj mit sem sejt a jelentéséről. Z-t meg kinézte magának egy iszonyat ronda csaj, bár Pufferke arcából nem láthatott túl sokat, hiszen csuklya takarta. Szóval, legalábbis Pucicsiga megkérdőjelezhető hitelességű fordítása alapján, a csaj azt akarta tőle, hogy erőszakolja meg, mert izgatónak találta szerencsétlen barátunkat. Z persze erre nem volt hajlandó, mégpedig olyannyira nem, hogy fenyegetéseivel (hangos és félreérthetetlen hangsúlyú ordítás) elérte, hogy a lány hanyatt-homlok elmeneküljön a közeléből. Persze azért akadt a lányok között csinos is, az egyikkel Y beszélgetett, aztán Pufferke is odaült melléjük. Y először azon röhögött, hogy egy véletlenül kiszaladt "cenzúrázva" után nem csak ő, de a német lányok is Y szájára tapasztották a kezüket. Szellemi Vezetőnk (egyszer ugyanis szemben ült velünk, és csuklyájában teljesen úgy nézett ki, mintha a Star Warsból ismert Uralkodó tanítgatna minket), szóval ezután elérkezettnek látta az időt, hogy csöndre intse a népes magyar-holland-német közönséget, ami a sörpult körül tömörült össze. Mindenki odafigyelt, és erre Y megpróbált kipréselni egy galambot. Mi már sejtettük, mire készül, és előre pirulva-röhögve vártuk a fejleményeket. A jóízlés szerencséjére nem sikerült hangosra a dolog, de ezen Y, a német csaj és Pucicsiga annyira elkezdtek röhögni, hogy az utóbbi csodagyerek elkezdett feldőlni az ülepe alatt szolgálatot teljesítő, meglehetősen magas bárszékkel. Estében az Uralkodó után kapott, aki szintén megindult a körpályán, amit úgy próbált leállítani, hogy a német lányba kapaszkodott. A láncreakció ezzel be is fejeződött és mind a hárman hanyattestek. Még szerencse, hogy szabadtéri volt a sörpult, így a fejük a fűben landolt. Mikor röhögve feltápászkodtak, már el merte nevetni magát a vendégsereg is.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr781022024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása