Név:
Vörös Yuk - Kék Yuk,
Red Hell - Blue Hell
Cím:
Budapest
III. ker., Fényes Adolf utca 28.
204264581, 204958016
www.yuk.hu
Nyitvatartás:
koncertnapokon:
kb. 19-hajnalig
Csapolt:
csapolt nincs, dobozos többféle, pl.:
Soproni 400 Ft
Helyiség, kat.:
Inkább csak Kék Lyuk a neve ismerősi körben, mert a két pince egybenyílik, és a black/death metal koncerteket a kékbe szervezik. Szinte csak ilyen alkalmakkor szoktunk itt előfordulni, bár a múltkor akkora volt az időbeli csúszás, hogy egy darabig biztos hanyagolom. Persze egy nagyobb név majd újra meggyőz, hogy jöjjek el idáig, még ha a város túlsó felén is van, és taxival kell majd hazamenni, mert hajnalig már nem tartok ki manapság :) Meg aztán a hely nem tehet róla, és voltak már itt nagyszerű koncertek, még a hangosítást is sikerül belőni néha, bár akusztikailag éppenséggel nem egy álom: pince, úgyhogy nem valami komoly a belmagasság.
Úgymond lyukanként van egy koncertterem és egy piapult szocializációs térrel, meg ruhatár. Leülni le lehet, páran el is fekszenek a lelkes alkoholfogyasztás következtében, vagy csak egy óra pihire, ha már durva a csúszás. Mindkét szerepet eljátszottam már, de azért a beszélgetésekkel tarkított zenehallgatás itt a jellemző programom.
Kellemesen szemkímélő fényviszonyok, várakozás-, aztán örömteli hangulat, bandapóló-vásárlás, folyamatos ismerősbebotlás, csocsó stb.
Jól szoktuk itt érezni magunkat.
Törzsközönség:
Zenekedvelő fiatalok az aznapi műfajtól függő beállítottsággal.
Kiegészítők:
csocsó, ruhatár, koncertek
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: úgy rendben van, a folyamatos sörpisa-dömping befogadására mindenképpen alkalmas, bár volt már, hogy elöntötte a fél pincét
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2008. december


Vörös Yuk - Kék Yuk, Red Hell - Blue Hell nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr791037202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása