Név:
Sportvendéglő (régi MAFC Étterem & Söröző)
Cím:
Budapest
XI. ker., Hauszman Alajos utca 10.
2030174
Nyitvatartás:
H-P: 10-21
Sz: 11-18
V: zárva
Csapolt:
csak üvegesek:
Dreher 330 Ft
Helyiség, kat.:
Bár nevét elvesztette, azt mondják, a hely változatlan, úgyhogy felveszem a listára, meg ha már itt vagyok, ugye. Merthogy annak idején, egyetem alatt ez kimaradt.
És tényleg, simán elhiszem, hogy ez ugyanilyen volt régen is:
Visszafogott, de egyetemi szinten elegáns belső, a fehér falakon tankönyvi szemléltető ábrákat idéző, festett sportág-illusztrációk. Világosbarna kő, a plafonról muránói stílusú búrával felszerelt lámpák lógnak.
Bent a pultos helyiségben három hat-, egy négy- és egy kétszemélyes, szép nagy pad, meg egy ötös asztal. A padok lapjának közepén fehér négyzetek, szinte hívogatják a táblás játékokat, szívesen kiterítene maga elé az ember egy sakkvásznat vagy más ilyesmit.
Az ajtó felőli helyiségben két ötös és egy négyes asztal, némi italreklám és egy kis vitrin, valószínűleg megvásárolható sportkellékekkel.
Kint, a kerthelyiségben is vannak négyes-hatos padok meg kerti székek tornyai.
Az étterem-teremben tucatnyi-catnyi asztal, de az nem tartozik ide :)
Összességében szimpatikus hely, főleg, hogy a portán - amin túl kell jutni, hogy a folyosó végén bemehess - sportolni érkező diáknak néztek :) Végül is felfoghatjuk egyfajta maratonnak.
Törzsközönség:
Fiatalok, sportoló diákok.
Kiegészítők:
TV, darts
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. február

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr101093187

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása