Név:
Amadeus Söröző Pub
Cím:
Budapest
XIV. ker., Vezér utca 81., a 31-es busz megállójánál, az Amadeus szálloda "alatt"
Nyitvatartás:
12-23
Csapolt:
Heineken 700 Ft
Helyiség, kat.:
Hat darab hat-hétszemélyes, méretes box, régi világtérképes asztallappal. Kalózos koncepció falfestésekkel, amik rossznak végül is nem rosszak, de ha jobbak lennének, vagy mondjuk faminta helyett ugyanolyan igényes fafelületeket alkalmaznának borításként, mint az álmennyezet, a boxok, a pult és a belső térválasztók anyaga, meg a lambéria és az ajtó esetében, akkor kapna is a hely 3 pontot. Viszont ha már falfestés, akkor lehetne profibb is.
Szóval sok a tetszetős fafelület, a boxokat a támlák fölött pluszban elválasztó kis "korlátok" is kiválóak a stílusos vasbetéteikkel. A fehér kő a plafon párja, és az oszlopok fedetlen részei is fehérek. Hat bárszék, meg van egy kettes és két négyes asztal is, ha jól emlékszem.
Szóval ez egy jóféle hotelpub, be lehet ide ülni, és nem sok hiányzik, hogy még jobb legyen. Kellemes, ez a jó szó. Ahogy a félhomályra is, ami a Gösser falilámpácskák mellett van itt a pincében.
Épp diszkrét Elvis szól.
Törzsközönség:
Jólszituált középkorúak.
Kiegészítők:
 
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: a folyosón, rendben
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. március

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr541159414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása