Név:
Pool-Harbour Biliárdszalon, Drink bar
Cím:
Budapest
XVIII. ker., Üllői út 661., a Lőrinc Center hátában
www.poolharbour.hu
Nyitvatartás:
0-24
Csapolt:
Soproni 390 Ft, de már csak március végéig van
Gösser 420 Ft, jó
Helyiség, kat.:
Hát ez a hely nem kicsi, és biliárdasztalok, ameddig a szem ellát. Most épp hétfő éjszaka van, így igen hangulatos, hogy a hatalmas teremben csak a használatban lévő asztalok fölött van világítás. A drink bar részen négy-hatszemélyes asztalok székekkel, de mi inkább játszunk, itt aztán van mivel. Megy az idő rendesen, és sikerül összehozni zsinórban a negyedik fekete nyolcasomat is... Utána szépítek, de ez akkor is durva, szóval jó a hangulat :)
Voltam már itt egyszer régebben, "fő műsoridőben", akkor is elfértünk. Ennek az esti, sötétben való biliárdozásnak azonban különleges a hangulata, mintha külön szigetek lennének a távoli, kivilágított asztalok. Már csak ezért is megérte eljönni idáig, de a sör is rendben volt.
Törzsközönség:
fiatalok, középkorúak
Kiegészítők:
projektor, internet, karaoké, zenegép, 3 bowlingpálya, csocsó, 18 biliárdasztal, 2 nookerasztal, sok darts, játékgépek, játékok
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: hát, erős húgyszag, szóval inkább csak elmegy
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. március


Pool-Harbour Biliárdszalon, Drink bar nagyobb térképen való megjelenítése

1 komment

Címkék: xviii.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr521173233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöle 2010.09.03. 13:07:23

Voltam a napokban, és egy iszonyatosan bunkó kurva van benn, aki csak akkor válik jó fejjé, mikor borravalót adsz neki. Na, én ezt nem tetem meg. Nyári munkáról mentünk hazafelé haverral, és a táskámban látható volt egy szénsavmentes ásványvíz. Mindketten vettünk egy-egy sört, aztán választottunk egy asztalt. Igaz látszott rajtunk, hogy először vagyunk benn, de nem segített volna, hogy honnan vehetjük el a dákót és a golyókat. Játszottunk vagy negyed órája egy hátsó asztalnál, és akkor hangosan beszól a ribanc a táskámban lévő háborítatlan víz miatt, hogy "Ugye nem terveztétek, hogy azt itt isszátok meg?", ezzel leégetve minket mindenki előtt. És volt pofája még a 850 forintból csak kérésre visszaadni. A 18. kerületi ismerőseim is ugyanezekre panaszkodnak. Hogy visszamennék-e? Igen, de csak molotov-koktéllal :D, egyébként meg mindenki kerülje el messziről szerintem.
süti beállítások módosítása