Név:
Vajas Sütemények Boltja Bisztró
Cím:
Budapest
VI. ker., Teréz körút 20.
Nyitvatartás:
09-21
Csapolt:
Dreher 450 Ft, esküszöm, négyhuszat értettem, de a számlán ennyi van - a borravaló persze elég volt rá
Helyiség, kat.:
Háhá, itt a meleg, és ez a bolt is beadta a derekát, meghajolt a Csapolt Sör nevezetű Úr előtt, és neve kiegészült az ezt konfirmáló Bisztró címkével. Akkor most már be is jövök :)
Ez egy utcafrontról befelé nyíló téglatest-tér. Elől, a pulttal szemben hetes bárszéksor, na igen, és a sütik közt ott a sörcsap. A pultnál még nem tudják, mennyi a sör, új még ez a dolog, de azért a minőség rendben van.
Hátul nyolc négyes-ötös körbox, szép sötétbarna kárpit és asztallap. A kő fehér, a plafon és a falak is, utóbbin stilizált növényminták. A boxok fölé betartott lámpákkal együtt a hely világosnak mondható. Pár cserép élőnövény ad egy kis zöldet. Nagy belmagasság, cigizés nincs. Piadekor nyomokban, néha zene.
Törzsközönség:
Jólszituált emberek, külföldiek is.
Kiegészítők:
fagyipult :)
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: tiszta, rendes
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. április

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr581238248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása