Név:
Piszkos Fred kocsmája
Cím:
Budapest
XX. ker., Kende Kanuth utca 88., Tátra utca betorkollás
Nyitvatartás:
H-Sz: 07-22
V: 10-18
Csapolt:
Pécsi szalon egy héten belül lesz valószínűleg, de most még csak üvegesek:
Arany Ászok 250 Ft
Helyiség, kat.:
Tejeskávé kő. Két hármas és két négyes, érdekes kis asztal, a padjaik is tök szimpatikusak: két téglarakás, keresztbe fa, az embernek a régi karatefilmek jutnak eszébe... Íjjááá, egy nagy csapás, és törik a deszka! ...de persze nem, kár lenne értük. Csak ez tart vissza a kéztöréstől :)
A pult is tégla, és színpasszosan van kialakítva, ráadásul a polcainak lógó terítői ilyen gyerekrajz-sztájl virágmintával díszítettek - ha gyári, ha gyerek, tetszik. Két bárszék.
A fal amúgy erősbarack. Tudom, a legtöbbeteket kurvára nem a fal színe érdekel, de nekem segít később felidéznem a helyet.
A hátsó helyiségben két hármas asztal, darts, csocsó. Még kijjebb, az utca felé meg egy négyes asztal. Kerthelyiségnek kiba pici és szűkös, de technikailag szabad ég alatt van. Itt szoktak gáztűzzel bográcsozni a törzsvendégek - tiszta Napirajz-fíling lehet :)
Amúgy is kis hely ez. Mondjuk Piszkos Fred pont egy pillanatra se jutott eszembe odabent, de na és?
TV szól.
Törzsközönség:
Normál emberek így reggel.
Kiegészítők:
TV, nyerőgépek, darts, csocsó
Megjegyzések
(pl. zaj, WC):
WC: inkább csak elmegy

Az üveg mellé kérdés nélkül adták a poharat, ilyenkor a Sörjárőr-etikett szerint el is fogadom: Nem züllesztem a színvonalat nyakalással - már ha ez a szó tényleg az üveg nyakából való, illetve az üveg nyakát fogva történő ivásra vonatkozik.
Visszatérés
esélye /
ajánlhatóság:
2
Időszak:
2009. május

1 komment

Címkék: xx.ker

A bejegyzés trackback címe:

https://sorjaror.blog.hu/api/trackback/id/tr401256641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lagzi Lajcsi 2009.12.28. 17:44:43

Axolotl az ebéd hétfőn és szerdán, pénteken viszont nincs sör. Répatortát a hét minden napján abszinttal tálalnak. Böff.
süti beállítások módosítása